HTML

film-letoltes-ingyen

film-letoltes-ingyen

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tim Burton: A halott menyasszony mozifilm letöltése ingyen Tim Burton: A halott menyasszony film letöltés ingyen információk!

2010.04.26. 22:04 film-letoltes-ingyen

Kiadta: Warner Bros. Pictures

Egy világtól távoli kis orosz faluban, valamikor a 19. század derekán Viktor (Johnny Depp) az esküvőjére készül a gyönyörű Victoriával (Emily Watson). Mivel a férfi a próbán össze-vissza beszél, ezért az erdőbe megy gyakorolni szövegét. Nagy tévedés! Ott ugyanis egy olyan sír fölött mondja a szép szavakat, ahol egy halott menyasszony (Helena Bonham-Carter) teteme leledzik - s ő a sírból kikelve igent mond "kérőjének". A furcsa páros a holtak világába megy nászútra, ám a "boldogan élnek, míg meg nem halnak"-szólás több ok miatt sem érvényesülhet...

Tim Burton: A halott menyasszony

Film besorolása: családi dráma (Műfaj)

Film bemutató:

 

LETÖLTÉS AZONNAL

Cast: bábfigurák

Fényképezte: Russell Carpenter

Ismertető: Egy nyomasztó hangulatú 19. századi városkában vagyunk: a félénk Victor (megszólaltatója Johnny Depp) itt készül egybekelni hasonlóan félénk menyasszonyával, Victoriával (hangja Emily Watson), ám egy véletlen folytán a rejtélyes Halott menyasszonyt (megszólaltatója Helena Bonham Carter) jegyzi el, ráadásul a túlvilágban köt ki! Noha a holtak földje sokkal színesebb, vidámabb és izgalmasabb, mint az ő korábbi kötöttségekkel teli élete, Victor rájön, hogy semmi sem választhatja el őt egyetlen és igaz szerelmétől. A hagyományos animációs technikával készült bábfilm látványvilágával lenyűgöz, jellegzetes burtoni humorával és derűjével pedig még a holtat is jókedvre deríti! A Tim Burton: A halott menyasszony folytatja a rendező olyan klasszikus alkotásainak groteszk és romantikus hagyományait, mint az Ollókezű Edward és a Karácsonyi lidércnyomás.

 

LETÖLTÉS

 

A Tim Burton: A halott menyasszony dvd film letöltés elindításához kattints ide!

Szólj hozzá!

Címkék: film divx premier film tim burton: a halott menyasszony mozi tim burton: a halott menyasszony letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://film-letoltes-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr581943878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása