HTML

film-letoltes-ingyen

film-letoltes-ingyen

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tükrök mozi film ingyen letöltés Tükrök dvd film letöltés itt!

2010.04.25. 21:53 film-letoltes-ingyen

Film stílusa: horror thriller (Műfaj)

Tükrök premier film letöltési linkhez kattints ide!

Az évad egyik legdurvább jeleneteit tartalmazó filmben Kiefer Sutherland furcsa jelenségeknek ered a nyomába, miközben élete legszörnyűbb sokkja éri.

 

LETÖLTÉS ITT

 

Kiadás dátuma: 2008-10-16

Stáblista: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce

Rövid ismertető: Ben Carson (Kiefer Sutherland) alig egy éve még sikeres rendőr volt, aztán véletlenül lelőtt egy beépült nyomozót, és nemcsak a munkáját vesztette el, de teljesen kicsúszott a lába alól a talaj: inni kezdett, megromlott a kapcsolata a feleségével és a gyerekeivel, elköltözött otthonról és a húga kanapéján húzza meg magát. Kísérletet szeretne tenni arra, hogy összeszedje magát és visszatérjen a családjához, ezért munkát vállal mint éjjeliőr az egykori Mayflower áruház kiégett romjainál. Carson éjszakánként bejárja a komor, elüszkösödött romokat, és valami hátborzongatót vesz észre a hatalmas, díszes tükrökkel kapcsolatban, amelyek egykor az áruház büszkeségei voltak: megdöbbentő, borzalmas dolgok tűnnek fel a homályos felületeken. Carsonnak nemcsak azokkal a rettenetes emlékeivel kell szembesülnie, amelyektől szabadulni szeretne, de úgy tűnik, hogy a tükrök képesek a valóságban is változásokat előidézni, hiszen Carson a saját bőrén is érzi, ami a tükrökben megtörténik. A volt rendőrnek most már nemcsak saját belső démonjaival kell harcolnia, hanem azokkal is, amik rátámadnak a tükörképére, miközben a húsvér Carson is vérezni kezd, görcsökben rángatózik és fuldoklik.

 

LETÖLTÉS MOST

 

Kiadó filmstúdió: Regency Enterprises

Tükrök

Forgatókönyvíró: Alexandre Aja

Szólj hozzá!

Címkék: mozi film letöltés mozifilm letöltés tükrök film tükrök letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://film-letoltes-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr671943835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása