HTML

film-letoltes-ingyen

film-letoltes-ingyen

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Alkonyat divx film ingyen letöltés Alkonyat mozifilm letöltése ingyen Twilight dvd film letöltés azonnal!

2010.04.22. 21:47 film-letoltes-ingyen

Forgatókönyvíró: Melissa Rosenberg

Ismertető: Bella Swan (Kristen Stewart) mindig is különbözött a többiektől. Nem vegyült el a korabeliekkel, nem követte a trendeket és nem igazán foglalkoztatták az osztálytársai. Mikor édesanyja újraházasodik és Bellát elküldi apjához, aki egy Forks nevű kisvárosban lakik, a lány nem nagyon vár változást az új helytől. A dolgok mégis fordulóponthoz érnek, mikor megismerkedik a titokzatos és feltűnően jóképű Edward Cullennel (Robert Pattison), aki egyáltalán nem olyan, mint a többi fiú. Intelligens, szellemes és mintha egyenesen a lelkébe látna. Hamarosan szenvedélyes és meglehetősen szokatlan kapcsolat alakul ki köztük. Rendkívül szokatlan, ugyanis Edward tényleg nem olyan, mint a többi fiú: puszta kézzel képes megállítani egy mozgó autót, s nem mellesleg 1918 óta egy percet sem öregedett. Halhatatlan, mint a vámpírok. Közéjük tartozik. De nincsenek hegyes szemfogai és nem iszik emberi vért sem: családjával más életmódot választottak. És Edward úgy érzi, Bella az a lány, akiről az elmúlt 90 évben álmodott: egy lelki társ. De minél közelebb kerülnek egymáshoz, a fiú annál nehezebben irányítja a benne fortyogó vad ösztönöket, melyeket a lány illata hív elő. S a dolgok még rosszabbra fordulnak, mikor megjelennek a városban a Cullen család ősi ellenségei, James (Cam Gigandet) és Laurent (Edi Gathegi)…

Alkonyat

Kiadó: Goldcrest Pictures

Stílus: dráma romantikus thriller

LETÖLTÉS

Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer első regénye, a Twilight sorozat első tagja, amellyel az írónő azonnal tinédzserek és fiatal nők millióit hódította meg. Az első részt további három rész követte: New Moon (Újhold), Eclipse (Napfogyatkozás) és Breaking Dawn (Hajnalhasadás). A könyvekben Isabella Swan történetét ismerhetjük meg.

Alkonyat premier film LETÖLTÉS

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Filmszínészek: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Original music: Samuel Sim

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés divx letöltés mozifilm letöltés alkonyat premier film alkonyat letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://film-letoltes-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr191943814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása